Ζήσε Καλύτερα Παίζοντας Κιθάρα!!


Guitar Lessons @ Orpheas School of Music
Guitar Lessons @ Orpheas School of Music

Ζήσε καλύτερα παίζοντας κιθάρα!!

Σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να μάθει κιθάρα. Μια έρευνα που έγινε το 2018 για την εταιρεία Fender έχει αποδείξει ότι επιλέγουν την κιθάρα για ν αποκτήσουν δεξιότητες και να καλυτερέψουν τον εαυτό τους. Συγκεκριμένα, η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου όπως η κλασική ή μοντέρνα κιθάρα:

Classical, Acoustic and Electric Guitar Lessons @ Orpheas School of Music
Classical, Acoustic and Electric Guitar Lessons @ Orpheas School of Music

Μειώνει το άγχος
Όταν παίζουμε κιθάρα ενεργοποιούνται οι θετικές ορμόνες και μειώνεται η κορτισόλη που αυξάνει το στρες.

Αναπτύσσει τον εγκέφαλο
Αρχίζοντας την εκμάθηση της κιθάρας σε μικρή ηλικία τα παιδιά αναπτύσσουν τον εγκέφαλο τους. Σε πιο μεγάλες ηλικίες και ειδικά μετά τα 60 διατηρεί και ανακατευθύνει νευρωνικά κυκλώματα και βοηθά να διατηρηθούμε πνευματικά νέοι.

Αναπτύσσει την κοινωνικοποίηση
Παιζοντας κιθάρα και συμμετέχοντας σε συγκρότημα ή σε ένα μουσικό σύνολο αναπτύσσεται το αίσθημα εμπιστοσύνης, συναίσθησης, γενναιοδωρίας και το κοινονικό δέσιμο με άλλους ανθρώπους.

Συντονισμός  χεριού  ματιού
Ενισχύει τα φυσικά ωφέλη όπως έιναι ο συντονισμός και συγχρονισμός χεριού και ματιού, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και ενίσχυση της ανάπτυξης του εγκεφάλου.

Ανάπτυξη παραγωγικότητας
Μαθαίνοντας κιθάρα αναπτύσσεται η αποτελεσματικότητα μας και βλέπουμε τον εαυτό μας να κάνει κάτι διαφορετικό και να επιτυγχάνει πράγματα διαφορετικά από την καθημερινότητα.

Ανάπτυξη δημιουργικότητας
Οι συμμετέχοντες έχουν συναισθηματικά ωφέλη με αποτέλεσμα την βελτίωση της δημιουργικότητας και του τρόπου που εκφράζονται.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε:http://orpheasmusic.eu/contact-us/